klaar voor de volgende stap

KIBO Accountants was klaar voor de volgende stap. Het pand aan de Zernikeweg deed in het verleden dienst als showroom, maar zou nu het nieuwe onderkomen worden van KIBO. Om het pand geschikt te maken voor de twintig medewerkers van KIBO, is er een nieuwe indeling gemaakt met een kantoortuin, vergaderruimtes, directiekantoren, stiltewerkplekken en een kantine met een bar en keuken.

bekijk meer projecten

indeling

kleurgebruik

Het uitgangspunt van het ontwerp was om de transparante en industriële uitstraling van het pand te behouden. De vergaderruimtes en stiltewerkplekken zijn daarom als vrijstaande volumes in de ruimte geplaatst. Het grote middenblok scheidt de kantoortuin van de gang waardoor er rust is rondom de werkplekken. Het pand heeft slechts aan twee kanten ramen. Door zichtlijnen te realiseren en grote puien te plaatsen is er toch vanuit iedere plek in het pand zicht naar buiten en voldoende natuurlijk licht.

De groene kleur uit het logo van KIBO komt terug in de kleurstelling van het interieur en de werkplekken. Om de vrijstaande volumes te onderscheiden van de rest van de ruimte, is de buizenzijde bekleedt met luxe zwart behang en is de binnenzijde in goudkleuren afgewerkt.

specificaties

Locatie: Zernikeweg, Middelharnis (Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland)
Bouwkundig aannemer: Bouwbedrijf Peeman
Installaties: Barth Installatietechniek
Foto’s: Limit Fotografie

vrijblijvend kennismaken